Jekketralle

Jekketraller fra Scandinavian Storage Group er brukervennlig konstrueret og produsert for lang levetid selv under konstant bruk med tungt gods. Her finner du et stort utvalg av jekketraller, løftevogner og pallevogner. Vi har alt fra løftevogner og pallevogner for butikk, til høytløftende jekketraller.
Våre jekketraller har god konstruksjon for transport og løftebevegelser, samt en kompakt og sterk pumpe som sikrer lang levetid og vedlikeholdsfri drift. Våre rustfrie jekketraller er konstruert for drift i tøffe og korrosive miljøer. Alle deler er konstruert i rustfrie materialer, inklusive den hydrauliske pumpen, chassiset, håndtaket, de tette kulelagrene, boltene, splintene osv.

Les mer …

Jekketraller fra Scandinavian Storage Group optimerer både sikkerhet og produktivitet på arbeidsplassen, takket være god ergonomi og høy funksjonalitet. Gled dere til et tryggere arbeidsmiljø og en arbeidsdag som glir smidigere til glede for både medarbeidere, kunder og økonomi. Kjøp jekketraller fra SSG i vår nettbutikk, og velg mellom ulike jekketraller til konkurransedyktige priser.

Vi har produkter for ethvert behov. Kontakt oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter!
 

Les mindre
Sorter efter
Jekketralle HD 3000kg 1150mm Boggi polyuretan
Kun NOK 8 830,- Ekskl. MVA
Varekode: K101701
Leveringstid:På lager

Scandinavian Storage Group AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.