Nøkkelskap

Innbruddssikre skap for oppbevaring av nøkler. Leveres i flere varianter. Se hele vårt sortiment av nøkkelskap her, og ta gjerne kontakt hvis du trenger mer informasjon om produktene!
SSG er din totalleverandør av kontormøbler, utstyr og annen innredning som gjør arbeidsdagen enklere. Hos oss kan du gjøre en god handel på kontormøbler, konferansemøbler og garderobeskap, samt reoler til kontor, verksted eller industrivirksomhet.

Les mer …

Slipp rot og bortkomne nøkler
Hvor er nøkkelen til varebilen? Til kopirommet? Til lageret? Er du lei av rot og bortkomne nøkler, så er et nøkkelskap fra SSG den riktige løsningen for deg. Vi er totalleverandør a innredningsløsninger til arbeidslivet. Alle våre produkter er derfor av høyeste kvalitet og tilpasset den moderne bedrift. Med et nøkkelskap fra SSG, kan du enkelt og effektivt holde styr på virksomhetens mange nøkler og dermed redusere tap av både nøkler og tid. Hos oss har du også mulighet til å velge et nøkkelskap med spesielt god brann- og tyveribeskyttelse, slik at du får enda større sikkerhet i hverdagen.

Les mindre
Sorter efter
Nøkkelskap IWE100
Kun NOK 790,- Ekskl. MVA
Varekode: K101602
Leveringstid:På lager
Nøkkelskap IWE60
Kun NOK 550,- Ekskl. MVA
Varekode: K101601
Forventet levering:26.12.2018
  • Scandinavian Storage Group AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.