Reol- og lagerhyller

Scandinavian Storage Group leverer alle typer reolanlegg  – som pallereoler, småvarereoler, universalreoler, grenreoler og palleutstyr.

Funksjonell og robust lagerinnredning
Vi har høyt fokus på at innredninger til lager skal være ergonomisk riktige, ha smart funksjonalitet og lang levetid – med robuste løsninger som tåler tøff behandling. Scandinavian Storage Group hjelper deg med alt fra prosjektering til montering av lagerløsninger. Våre konsulenter bistår deg trygt gjennom hele prosessen med å velge riktig lagerinnredning.

Lang og trygg erfaring
Med et stort og bredt utvalg innenfor lagerinnredning – alt fra hyller til transportutstyr og kasser – kan Scandinavian Storage Group hjelpe deg med å dekke alle de behov du måtte ha. Med over 60 års erfaring i bransjen, er vi den trygge spesialisten du bør søke råd hos.

Les mer …
Sikker kvalitetsleverandør
Med en kundeliste som inkluderer store anerkjente bedrifter med høyt fokus på kvalitet, er vi i dag en foretrukket leverandør av innredningsløsninger. I vår kundeportefølje finner man bl.a. Coop, Statoil, Hydro, Byggmax, Norsk Kylling, Aditro Logistics og Asko Nord.

Kontakt oss, så finner vi de beste løsningene – også for ditt lager!

 

Les mindre

Scandinavian Storage Group AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.